Min Portefølje

 

«Allsidig selvlært fotograf, med øye for det lille ekstra..»

 

Jeg har alltid hatt sansen for foto.

Et øye for estetikk og kunst kan man vel si at jeg har fått med meg allerede fra "morsmelka", mens fotografi er en interesse som begynte først i barneskolealder...

KORT OM MEG...

 

«Allsidig selvlært fotograf, med øye for det lille ekstra..»

 

Jeg har alltid hatt sansen for foto.

Et øye for estetikk og kunst kan man vel si at jeg har fått med meg allerede fra "morsmelka", mens fotografi er en interesse som begynte først i barneskolealder. Mange minner har jeg fra da jeg fikk lommepenger for å kjøpe meg engangskamera, og jeg og venninnnene mine dro på jakt etter vakre solnedganger, spennennde lys, rariteter i naturen eller bare "jålte" oss for kamera sånn som ungjenter gjør. På ungdomsskolen valgte jeg Foto som valgfag og fikk lære om analog fotografering, alt fra komposisjon til fremkalling av negativer i mørkerom. 

 

Da jeg i voksen alder fikk mitt første speilreflekskamera, begynte jeg å eksperimentere med selvportrett for å finne frem til ulike stemninger og uttrykk. Kamera var aldri langt unna og etterhvert ble familien også godt dokumentert, det var vel da jeg omsider kom frem til at hobbyen skulle bli til et levebrød.

 

Siden 2014 har jeg jobbet som frilanser for ulike offentlige instanser og en god del for lokalavisa.

Mens etterspørselen av fotograf har gått oppover, og jeg har satt to barn til verden, har jeg forenlig med mammarollen viet min tid mer til fotografyrket.

Jeg trives absolutt best med å jobbe med mennesker, og det i alle varianter. Som mamma, kommer jeg ganske naturlig også godt overens med de aller minste av oss. Tålmodighet og ro, er gode egenskaper jeg har med meg når jeg skal fotografere små barn. Jeg liker å være kreativ og har tro på at en barnevennlig tilnærming, hjelper barna med å føle seg trygge til å bli fotografert av en helt ukjent person, som jeg jo ofte er ved barnets første fotografering.

Som fotograf må man hele tiden holde seg oppdatert og følge med i tiden. Mange ønsker seg unike bilder, mens andre foretrekker det helt enkelt og tradisjonelt. Da er det min oppgave å hjelpe deg som kunde, med å få til akkurat det. Jeg elsker det jeg gjør, og håper at vi kan forevige fantastiske minner uansett tilfelle.

Jeg har per dags dato et stort studio med mange muligheter midt i Kirkenes sentrum. Jeg er veldig glad i utefotograferinger og stemningen naturen og lyset gir bildene, spesielt her nord.  Hjemmefotografering er også et fint alternativ. I kjente omgivelser kan du som er foran kamera føle deg vel og vi får en hyggelig og uformell setting.

Kurs:

Vivian Songe, Bli magasinjournalist-kurs

Utdannet.no ved Espen Faugstad, kurs i PS

Fotograf Silje L Kvammen er i dag en fotobedrift som leverer fototjenester til både private og offentlige kunder.

Med base i Kirkenes i Sør-Varanger, tar jeg fotooppdrag i hele landet.

Skreddersydde pakker kan tilbys for:

  • Bryllup

  • Nyfødt- og babyfoto

  • Barn, søsken- og familiefoto

  • Konfirmasjon

  • Lifestylefotografering, Profilering og Bolig

  • Eventer og "spesielle begivenheter"


 

Ønsker du å bli fotografert? Ta kontakt, så setter vi sammen de ideene som passer for akkurat deg. Les omtaler her

 

 

 

-Silje

 

 

 

 

​​​

 

Medlem av Norges Fotografforbund siden 2018

 

 

 

 

Fotograf: Marika Mørkestøl

 

Kontaktskjema

 

 

 

Hva kan jeg hjelpe deg med?